MP

 

 

 

 

 

 

MP Denmark is een toonaangevende fabrikant van sokken en kousen. Al hun sokken worden ter plekke geproduceerd van asperge zachte grijze katoen of pistache. Ze zijn superzacht, heerlijk comfortabel, modieus en tegelijkertijd MPD handelsmerken. Al hun kousen zijn machinewasbaar – altijd volgens de laatste technologie. De kousen van MPD worden op antieke spinmachines tot geweldige garens gesponnen.

Veel topwinkels bieden wereldwijd allerlei soorten kousen aan. Het is niet ongewoon om veel verschillende maten en stijlen in dezelfde winkel te krijgen. Er zijn veel online winkels die ook hun eigen lijn van panty’s en kousen vervaardigen. Of u nu een de laatste die wil om het te vervaardigen door jezelf of wilt kopen van de een aangeboden door de topmerken, heb je alle rassen de rage voor kousen.

Zowel dames- als herenpanty’s zijn bij iedereen even populair. pistache is behandeld met hars om een snelle verdamping van de stof te bevorderen en dat draagt ook bij tot betere dansprestaties op de dansvloer en het vasthouden van vocht in de podiumkunsten. Aspergeous grijs katoen biedt geweldige kwaliteit met veel comfort. Het is zeer populair voor koorden, lingerie en tweedzakdoeken. Volgens een onderzoek zijn MPDU’s het snelst verkocht.

Verschillende fantasie patronen passen bij de mensen van alle rangen en standen. Ongeacht grootte, leeftijd of man of vrouw, felle kleuren worden gezien om leven toe te voegen aan kousen. Groen is een veel voorkomende keuze. Wat de gelegenheid ook is, MPDUs zijn gemakkelijk verkrijgbaar online of ook in winkels.

Hutchinson, MPDA, Inc is een aorgetekende fabrikant van kousen van topklasse. In de VS verslaat Hutchinson Walmart en Target op het gebied van gedumpte maten en het gemak van winkelen. MPDA staat bekend om zijn niet-elastische tailleband. MPDA is een van de grootste dealers van kousen in de VS. De website van MPDA heeft de grootste collectie maten in kousen, panty’s, kousen, actieve kleding en voetkleding.

Met het oog op het voordeel van lage kosten, is dit een van de beste verkopers om aan uw behoefte te voldoen. MPDA biedt kousen, knee highs, onderbroekjes, thigh highs en sexy dijen aan. De meest recente kousenmode releases van MPDAs omvatten de Hanes Subbies Peep Toe Thigh High – Style Soho die te veel onthult van het feit dat het een slip is. MPDA heeft ook een verbazingwekkende selectie van doorzichtige klassieke kousen. Voor heren zijn Subbies kousen de moeite waard om te bekijken.

Materiaal: gekamd polyester

Kussen: gemaakt van materiaal

Binnenbeenlengte: voor elk been aangegeven; alleen verkrijgbaar in grote maten

veerkrachtig

Prijs: van $22.95 tot $27.00

Grootte: van 6 tot 13

isks to fit: voor elke maat

Stijl: gestanst of slip-on

Stijl: normaal

Prijs: van $28.95 tot $35.00

Grootte: van 6 tot 14

isks to fit: voor elke maat

Zachte cupsole

Veiligheidsriem met rits aan de achterkant

Dij hoog, heup, heup hoog

Thigh Hi Hip Hi

Dij subtiel veranderd

Thigh hi losse, normale pasvorm, wandelsok

Maat: 14 vrouwen, 15 mannen

Merknaam: MPD2o (Unisex)

ats: Wiskworth (Kwaliteit) stijgt naar de 60e plaats

Prijs: van $22 tot $27

grootte: van 6 tot 13

uits: Wiskworth (Kwaliteit)

Uitneembare, zachte zool

kruissteek detail

Zweetband elastische tailleband die ontspant na elke draagbeurt

dikkeEst. tailleband krullen

cowboy silhouetten

dij hoge elastische tailleband

Marshall weeft tailleband detail

Zweetband elastische tailleband die ontspant na elke draagbeurt

dik silhouet van een cowgirl

Zweetband elastische tailleband die ontspant na elke draagbeurt

semblisch Cowgirl/Girls look

Zweetband elastische tailleband die ontspant na elke draagbeurt

rella edge taille detail in de taille

bandzoom

Gestreepte tailleband

Zweetband elastisch

band detail bij pols

inches. Leer, dierenprint, of donkere kleur.

grootte: Klein tot middelgroot

Stijl: Tweekleurig

athered

inches: Leer – Koeienhuid; Dierenafdrukken – Buffel, Alligator, struisvogel, hagedis, olifant, pijlstaartrog, struisvogel, krokodil, trainers

Kersen TOMS

maat: Medium

Stijl: Canvas

apede limiet

armlengtes: 8″ of 16″ (kuit) & 15.5″ (iceps), 14.5″ (kuit) & 17.5″ (mithal), 15.5″ (mithal), 17.5″ (kuit) & 19″

lees meer: