Soorten tatoeages

Alternative accessories

 

 

 

 

Kleding en bandlappen zijn lang met elkaar verbonden geweest. Zoals reeds gezegd, gebruikten de mensen vele jaren geleden al geknoopte doeken en bonden die op hun manchetten, jassen en zelfs op de muts van hun baby. Soms noemden ze deze kledingstukken “maillots”. Het woord “panty” is een deel van de naam, maar de eigenlijke doeken stonden bekend als “kousen”.

In de moderne tijd dragen tieners echter vaak band patches om hun armen. Daar zijn verschillende redenen voor, waaronder de wens om geïdentificeerd te worden als fan van een bepaalde band. Toch doen veel mensen het uit pure verveling. Anderen doen het uit de verkeerde overtuiging dat het dragen van een verband hen zou beschermen tegen ziekten.

Je zou kunnen denken dat medische experts achter deze jeugdige burgerwachten staan. Ze zouden waarschijnlijk wijzen op zowel de ernstige als belachelijke concepten van de hoop dat het dragen van een verband infectie zou helpen voorkomen. Maar dat doet er allemaal niet toe. Wat de meeste mensen op dit ogenblik schijnen te beseffen is dat er veel verschillende types van biker gang tatoeages zijn. En dus is elke persoon vrij om de geschikte soort palladium te kiezen — van traditionele ijzeren kruis ontwerpen tot meer experimentele schedel ontwerpen en zonnestralen.

We zullen niet in detail treden over waarom traditionele tatoeages een betere keuze zijn dan experimentele, hoewel het waar is dat veel mensen vandaag de dag traditionele tatoeages laten zetten. En aangezien geen enkel deel van ons lichaam verboden terrein is voor kunst, kan iedereen die dat wenst een tatoeage laten zetten. Hij of zij moet alleen beslissen welk type hij of zij wil krijgen. Vaker wel dan niet zullen mensen die een traditionele tatoeage laten zetten, het traditionele type voor de rest van hun leven behouden. Sommigen krijgen zelfs traditionele tatoeages zullen ze alleen houden als onderdeel van een familiezegel.

Experimentele tatoeages daarentegen worden door de maatschappij meestal alleen beschouwd als expressief en een uiting van iemands individuele persoonlijkheid. Maar dat betekent niet dat mensen ze niet krijgen. Sommige mensen hebben ge├źxperimenteerd met experimentele tatoeage-ontwerpen — meestal alleen op decoratieve aspecten van het lichaam. Deze worden meestal beschouwd als meer grillig van aard dan hun traditionele tegenhangers. experimentele tattoo ontwerpen omvatten dingen zoals botten, rozen, en andere florale voorstellingen.

Ten slotte is het zeer belangrijk op te merken dat veel mensen zowel experimentele als traditionele tatoeages laten zetten. Veel mensen hebben ze zowel traditioneel als experimenteel. Ze zijn niet aan beide uiteinden van het spectrum. Sommigen aan de traditionele kant houden ervan en dragen ze gewoon omdat ze ze mooi vinden, en anderen aan de experimentele kant krijgen ze misschien alleen voor de kick. Nee, ze hoeven niet per se een bepaalde betekenis of iets dergelijks te hebben om ze te dragen.

Het maakt niet uit of mensen traditioneel of experimenteel zijn, ze hebben allemaal de vrijheid om elke soort tatoeage te laten zetten die ze maar willen. Plezier, of het nu traditioneel wordt beschouwd of niet, is alles. Wat ieders lichaam aankan is gewoon een reden te meer om op elk moment van de dag zo’n geweldige tatoeage te nemen.