Basic Witte T-shirts

witte shirt

Wat is een basisstijl en wat zijn de elementen van een goede basisstijl?

Er bestaan heel veel verschillende stijlen. Hoewel het nuttig is om er een selectie van bij de hand te hebben, zodat je iets kunt kiezen waarvan je denkt dat het je goed staat, kan het vrij saai zijn om er te veel van te hebben. Dat geldt zowel voor basic witte t-shirts als voor effen t-shirts. Zodra u goed wordt in het matchen en coördineren van uw kleding zult u merken dat er een hele wereld van kleuren en stijlen is die gewoon op u wacht.

Alle kleuren die je tegenkomt zullen er geweldig uitzien als ze gebruikt worden om een pop toe te voegen aan je outfit. Dit moet worden beschouwd als een leuke oefening en iets dat je liefdevol zal terugkijken op in 10 jaar te herinneren wanneer u terugkijkt op foto’s van jezelf. Je favoriete kleurrijke t-shirt zal er bij jou niet hetzelfde uitzien als op de etalagepop. Probeer een kleur te vinden waarin je er aantrekkelijk uitziet en kijk hoe je je voelt als je eraan denkt. Maak je geen zorgen als het niet precies past. Kleuren vergelijken is niet moeilijk en kan heel snel onder de knie worden gekregen.

Houd verschillende topjes bij de hand die bij elkaar horen. Dit is een geweldige manier om dingen te mixen en om je interessant te houden. Dat je het zwart in je kast niet mooi vindt, betekent niet dat je het niet kunt dragen. Het is veel waarschijnlijker dat je gewoon niet van zwarte topjes houdt. Kijk eens naar de kleuren die je in je dressoir of kledingkast hebt hangen en kijk welke bij elkaar passen. Hang ze niet allemaal bij elkaar. Zoek kleuren die je wel mooi vindt en die bij elkaar passen. Het is niet erg om een paar basic dingen in je kast te hebben hangen. Het wordt window dressing en kan je er snel gedateerd uit laten zien.

Zoek een goede kleermaker of naaister om je te helpen je basiskleren om te toveren in iets dat veel modieuzer is. Kleding kopen die te groot of te lang is, kan een probleem zijn en is niet gemaakt om uitgerekt te worden. Het is veel beter om iets te kopen dat precies goed past. Zolang het past zodat je iets kunt zeggen over je gevoel voor mode, zal het een succes zijn. De mensen met wie je praat zullen altijd commentaar geven op hoe goed je eruit ziet en mensen zullen geneigd zijn je te vertellen over komende gelegenheden waarvan je niet eens wist dat ze op je lijstje stonden.

Je moet wat risico nemen om dingen te laten lukken en dat is maar goed ook.