het ontwerpen van

Streetwear heren

Heren streetwear is nu een wereldwijd fenomeen dat geliefd en gewaardeerd wordt door mensen van alle leeftijden en uit alle delen van de wereld. Heren streetwear is vandaag de dag zo’n trendy modetrend geworden dat zelfs beroemdheden flirten met dit spul. Hollywood beroemdheden houden ervan om de heren streetwear kleding te dragen. Hou ervan of haat het, de heren streetwear beweging blijft Bus Rapid de mode van deze tijd bekend maken.

Zo worden T-shirts met geraffineerde snitten, stijlen, berichten en funky graphics nu gedragen door een brede dwarsdoorsnede van de bevolking om hun boodschappen over te brengen op hun eigen unieke manier. in tegenstelling tot de voorgaande jaren is de aanpak van het ontwerpen en produceren van de heren streetwear kleding door het houden van de prijsklasse laag om het grote volume van de massaproducten te elimineren.

Tegenwoordig wordt heren streetwear door veel meer jongeren gezien als een methode om hun radicale levensstijl uit te drukken en te promoten. Aangezien de rage over de beweging is, zijn de productiekosten van de kledingstukken ook vrij laag. De kwaliteit van de streetwear is ook hoog, de reclame met nieuwe en coole ontwerpen wordt gedaan met veel nauwgezette berekening van de kant van de ontwerpers.

Vandaag zijn veel grote merken zoals Vans, Adidas, Ecko, Abercrombie and Fitch, en vele anderen nieuwe gezichten van de streetwear-beweging geworden. Overal duiken streetwearwinkels op en ze zijn hard op weg om de favoriete plek te worden om rond te hangen, op straat, in winkelcentra en andere te dure winkelbestemmingen. In winkelcentra wemelt het van de streetwearwinkels, maar ze bieden niet helemaal de diversiteit van de kledingstukken zoals streetwear-specifieke winkels dat doen. Winkelcentra zijn ontworpen voor de massa, niet voor het individu.

We hebben nu een nieuw soort modetrend, een beweging geïnspireerd door de straatcultuur en het skateboarden. Streetwear kan worden verzameld en het is gemakkelijker om de streetwear mode stijlen te creëren en te recyclen nadat ze zijn afgelopen. Streetwear viert specifiek de jeugdcultuur en hun verschillen met de mainstream cultuur. Het is om dit verschil dat streetwear belangrijke verzamelobjecten en cultuurelementen zijn geworden.

Waar ben je als je je streetwear draagt? Deze korte enquête zal alleen de mensen die geen idee hebben over de streetwear-beweging, of over streetwear in het algemeen, in hun mogelijkheden beperken. Streetwear is een icoon geworden van de hedendaagse jeugd- Vergelijking is het enige wat je zal vertellen of ze deel uitmaken van de streetwear-beweging, of helemaal een eigen beweging zijn. Door kleren te dragen met het stilistische Isle-logo maak je zeker deel uit van de streetwear-beweging.

Ikzelf vorm de basis van de streetwear beweging samen met mijn vrienden die echte street warriors zijn. Als je onze kledingstukken ziet, weet je dat wij directe representaties zijn van de straatjeugd. We zorgen voor een historische invloed op de producten die we verkopen, we geven de voorkeur aan werkkleding en we vechten voor de onafhankelijke geest. Zorg ervoor dat onze kledingkeuze hen aan ons doet denken wanneer u ze opraapt, denk eraan dat u met hen optrekt, loop op dezelfde manier als u in uw eigen leven doet. Denk eraan dat je een stuk van hen bent.

Vandaag verkoop ik een lijn van GMT runners, ze houden van beenwarmers GMT, ik ben nog steeds going strong, nog steeds jong van hart, en zal er nog een goede lange tijd zijn. Mensen verzamelen graag streetwear, en de geschiedenis van de streetwear is het best te vatten in 3 woorden; spirit, beweging en vrijheid. Streetwear is een icoon van de jeugd van vandaag en het is een inkomstenstroom die het oog van velen trekt. De regel van de straat, want om een odorant verkoper te worden: je moet bereid zijn om te veranderen, het is niet jouw schuld, jij bezit het niet, het bezit jou.

Tot slot is streetwear voor ieder individu een manier om zichzelf te uiten. Het is een uiting van jezelf, iedereen heeft recht op mode. Het heeft ons vanaf het begin een groot gevoel van individualiteit gegeven en dat zal zo blijven. Laten we dat zo houden.

Lees meer

hoodies