Panty’s kopen

panty met print

Vrouwen die nieuwe panty’s willen kopen, moeten deze ideeën volgen:

Kijk eens goed naar de openingen rond de bovenkant van je dijen. Wat zegt deze grote open ruimte je? Het zegt: “Het maakt me niet uit hoeveel iemand uitgeeft aan zijn jurk, het belangrijkste is dat het mijn billen siert.” Dit is een heel grote “niet doen” om te negeren. Het resultaat van de hele dag staan, en dan gaan poseren in je jurk, korte broek, of iets dergelijks, is altijd hetzelfde – ronde billen. De nieuwe kousen van dit jaar, als ze onder een jurk of iets dergelijks worden gedragen, hebben een ingebouwde synthetische stof die mooi aansluit (maar niet te zwaar), en hebben een zakje om de billen te helpen verbergen.

Welke hak draag je? Er zijn er zoveel om uit te kiezen. De etiquette schrijft voor dat een man minstens 2 tot 4 centimeter hak op zijn schoenen moet hebben, wat kan oplopen tot 5″, maar veel vrouwen geven de voorkeur aan een hogere hak. Om je koel te houden tijdens de zomermaanden kun je de hak een centimeter of twee boven de onderkant van de schoen laten uitsteken.

Er zijn vele stijlen panty’s voor vrouwen. Basispanty’s zoals visnet zijn een gebruikelijk zomerkledingstuk. Ze worden vaak in naakt verkocht, hoewel sommige bedrijven nu ondoorzichtige en doorschijnende panty’s produceren om je koel te houden maar oneffenheden te verbergen wanneer je ze draagt. Petite vrouwen kunnen panty’s kopen met een inkeping in de pijpen. Ze helpen je een beetje af te slanken. Felgekleurde panty’s worden vaak gedragen met iets donkers eronder. Zwarte panty’s worden vaak gelaagd gedragen met grijze of zwarte kousen. Het dragen van een panty met een rok met patroon laat de panty en de rok “in elkaar overlopen”. Petite vrouwen moeten het houden bij verticale lijnen in hun rokken en panty’s – die zijn het gemakkelijkst te verbergen. Als je een panty koopt, meet jezelf dan op en zorg dat je heupen en taille precies bij elkaar passen. Als u denkt dat u uw maten wilt veranderen, kunt u dat het beste doen voordat u uw panty koopt – het is veel gemakkelijker om uw panty thuis in te knippen. Panty’s hebben de neiging te kreuken en ze blijven niet altijd kreukvrij, vooral niet als je ze bij bepaalde kledingstukken draagt. Katoenen panty’s hebben de neiging meteen uit de doos te kreuken, vooral als je te opgewonden raakt over het krijgen van een kerstcadeau, en je moet vermijden wilde dierenprints (zoals tijger of giraf) met panty’s te kopen. Deze print moeten vermeden worden. Als het op panty’s aankomt, maken de klassieke “delicate” soort doorschijnende panty’s de elegantste, vrouwelijkste en meest sexy outfits. Wat dikkere ondoorzichtige panty’s geven een dunne broek of rok wat meer sexiness!

Panty’s zijn een fantastische basis voor uw kousengarderobe. Ze zijn gemakkelijk te mixen en matchen met bijna alles. Je kunt er van loungen op de bank met je favoriete boek, nippen van warme chocoladethee bij het haardvuur, tot het bijwonen van de voetbalwedstrijd van je kind. Een dikke panty zorgt ervoor dat je je de hele dag glamoureus en comfortabel voelt. Het maakt niet uit wat je favoriete activiteiten zijn, je kunt je outfits mixen en matchen met slechts één paar: je panty.

Nu je weet wat ze zijn, wees klaar om je eerste paar panty’s te kopen. Het eerste wat je moet doen is een bezoek brengen aan het warenhuis dat panty’s verkoopt om te zien wat ze te bieden hebben. Om de meest comfortabele en populaire opties te vinden, moet je proberen te winkelen bij de warenhuizen die een verscheidenheid aan stijlen verkopen – voor elk wat wils. De populaire merken zijn, natuurlijk, Victoria’s Secret, Jonathan Aston, Hanes, handwerk, en anderen.

niet alleen dit is een geweldige plek om uw zoektocht te beginnen. U vindt er alle topontwerpers zoals, Christian Dior, La pullana, alleen in 22 lang, en instyle. Ze hebben vaak de instyle panty’s die verkopen als warme broodjes. Alles wat je nodig hebt is een paar minuten om alle opties te bekijken. Je hebt misschien de instyle panty in de garderobe die nu in de mode is, maar Hanes gaat altijd vooruit in de mode afdeling. Ze maken de meest comfortabele lange panty’s voor vrouwen – sommige die kunnen worden gedragen in het kantoor zijn Hanesalls tuber-katoen panty’s.

U zou de volgende stap om wat tijd te besparen en vind de beste aanbiedingen op het internet. Nu veel websites bieden onmiddellijke verzending en korting prijzen. Dit houdt hun prijzen laag. Een andere goede optie wanneer u niet veel tijd hebt, is naar veilfts.com te gaan en een paar in de uitverkoop te vinden. Of u kunt verscheidene opties in één dag bij Shopping.com vinden en hen op uw plaats met de klik van een knoop hebben.

Dus, waar wacht je nog op? De koude dagen komen eraan – ga naar buiten en vind die perfecte panty!