A Guide to Ibiza

doordrenkt van geschiedenis

Ibiza is een plaats vol geschiedenis. Het werd het handelscentrum van Europa vanwege de goedkope grondstoffen en de gemakkelijke toegang tot markten over de hele wereld. Veel beroemde ontwerpers zoals Christian Dior en de handtassen van Pourparovides werden in deze plaats gemaakt, en de mode-industrie werd hier ook opgestart.

De regering geeft steun aan de kunstnijverheidsindustrie, en de meeste cursussen van kunstscholen worden inobaique gegeven. Dit is ook de plaats waar originele kunstwerken worden gemaakt door de plaatselijke bevolking.

Voor de geschiedenisliefhebbers: in 1734 werd de wet aangenomen die voorschreef dat alle uit het paradijs geïmporteerde goederen daar moesten worden gemaakt. Dit was een grote hulp voor de groeiende textielindustrie. Tot 1991 was het belangrijkste commerciële centrum het reisbureau SaTra. Het hoofdkantoor is hier nog steeds gevestigd.

Door de nabijheid van resorts als Margaritaville en Cancun is het gemakkelijk toeristen aan te trekken. Bovendien is het gebied schilderachtig en biedt het veel activiteiten. U kunt hier gemakkelijk de hele dag doorbrengen.

stijlvolle accommodatie

Ibiza is ook beroemd om zijn uitstekende accommodaties. De beste hotels zijn hier gevestigd, waaronder suites, villa's en zelfs kastelen. Deze zijn voorzien van moderne faciliteiten. Ik raad u aan om een paar uur in een van deze plaatsen door te brengen en daarna naar een van de prachtige stranden te gaan voor een gevoel van branding en oceaan.

Ibiza is verdeeld in vele districten. De belangrijkste wijken zijn de Oude Stad, hetulate Arama en de wijk Laguna. Meestal vindt u moderne accommodatie in de eerste en traditionele accommodatie in de tweede. De hotels in deze districten zijn betaalbaar en heel comfortabel.

kytles

In het verleden werden de reizen tussen Spanje en de afgescheiden eilanden per boot afgelegd. Tegenwoordig zijn kajaks heel gewoon geworden. U vindt er kajaks, zeilschepen, aluminium boten en nog veel meer.KTools is een gerenommeerd agentschap dat al vele jaren rondvaarten verzorgt. De boten zijn zeer comfortabel en veilig. Het is gemakkelijk om een gids in te huren voor een dagtocht. Deze gidsen zijn professioneel en kunnen alle relevante markeringen in het water volgen. Als u vragen heeft, kunt u ze bellen op hun gratis nummer.

U kunt een gids huren voor zowel een dagtocht als voor een vakantie. Tijdens de vakantie kunt u gebruik maken van de beste stranden en genieten van een hele dag activiteiten. U kunt ook anderen inhuren voor de dagtrip. Er is flexibiliteit in het boeken van een gids voor een dagtocht.

Alle stranden zijn uitgerust met diepzee duikkoffers. Het Adults Beach Village is uitgerust met snorkeluitrusting en een speelstrand voor kinderen. Dit is ook uitgerust met een amuse bouck met tafelvoetbal en spannende waterslepers.

Daarnaast is het Koolaburra Village een eco-vriendelijk dorp met een pretpark, golfslagbad en hete lucht barbecuefaciliteit. De huurprijzen liggen net onder de $100. Vaak kunnen de gidsen u een zeer goede korting geven op de huur. Sommige stranden hebben een watersleepboot ATI, die u kunt huren voor maximaal vier personen. De meeste gidsen kunnen u naar de binnenzijde van de stad leiden waar eetgelegenheden zijn.

Duiken huren is een van de beste manieren om uw vaardigheden aan te scherpen en de onderwaterschatten van de wereld te ontdekken.